top of page
  • Фото автораBook Banda

ПЕРЕДПРОДАЖ "Літáнка" Оля Вовк


Літáнка — це книга чудесних історій, де літá кружляють у танку казки. Ти можеш бути малим дитям чи сивобородим дідусем, та якщо у твоєму серці тепліє літо…

То ласкаво просимо на борт літака дитинства. Вирушаємо! Щасливого польоту!



Вовк Ольга Олегівна

Народилась 25 лютого 2000 року у місті Львові.


Член Національної Спілки Письменників України. Староста літературної студії "Джерельце". Автор поетичних збірок: "Колір життя" (2014) "Маленька Мрія"(2017) "Ангели не сплять" (2018) "Котячий записник" (2020).

Переможниця поетичного батлу на Франко-Фесті. Володарка гран-прі "Рідна мова моя" "7 нот до успіху" та "Леся Мартовича". Лавреат численних конкурсів.

Волонтер благодійного фонду "Із янголом на плечі" дружинник Спілки Української Молоді в Україні та членкиня Жіночої Ділової Палати України.

________________________________

Відгуки про книгу:


Ступаю у чарівний сад. Обережно. Зачудовано. Радісно. Хвилююся і радію. Тут живуть казки Олі Вовк. Неймовірне враження легкості і тепла від кожної казки. Вони змахують барвистими крилами уяви, вони летять у небо, так легко, ненав'язливо вчать мудрості. Чудуюся — звідки у юній авторці стільки життєвої теплоти і мудрості? Кожна казка — коротенька притча, але така красива і щира, що хочеться читати ще і ще! Оля знаходить абсолютно неповторні сюжети, її серце сповнене світла любові. Адже тільки любов може намалювати справжній портрет мами, як це сталося в казці про художника. Чи ж не диво — дівчинка навчила старого майстра головному — бачити серцем. І так малювати, і так жити. Вірю, що ці казки дуже сподобаються і дітям, і іхнім батькам, і дідусям, і бабусям. Бо це такий чудовий сад, де живуть квіти любові, де літають метелики барвистої уяви, мудрості, справжньої радості. Де так легко душі і радіє серце.

Любов Долик

письменниця, поетеса, перекладачка

член Національної Спілки Письменників України



Ця книга як мрія, яка народжується, виростає, а потім на дивовижних крилах відлітає у небо. Персонажі казок Олі цікаві, дотепні, розумні і добрі. Вони різні, наділені оригінальними рисами характеру, зовнішнього вигляду, своєрідного ставлення до життя. А це пан Ой та пані Тсс, чугайстрики, пані самотність, та багато інших героїв які живуть у цьому чарівному фантастичному світі. Молода казкарка вміло й вправно веде сюжетну лінію казки. Лагідно розповідає дітям про сумні й веселі, трагічні й звичайні моменти життя. Так юні читачі дізнаються про складний та прекрасний світ, який навколо них. Бажаю гарних мрій і творчого літання дітям, які читатимуть казки Олі Вовк.

Марія Людкевич

дитяча поетеса, письменниця,

лавреат Державної Премії України імені Лесі Українки.

290 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page